yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle alay malay elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun taban nedeni yer yitirilmesine esas vermemesi ve elan az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış kapısı namına bina yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak sinekuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna destelı olarak henüz ehven olmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yöreının meydanda olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüksek evetğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yıprak yapılarda ve yangın merdiveni düzlükı yurt olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha yağsız gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı derunin sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Bapsı Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, bedii baplara en reva fiyatlarla malik olgunlaşmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden entelekt veri alabilirsiniz.

Report this wiki page